Betting på Tennis i Sverige


Tennis är en mycket populär sport runt om i världen, och de bästa turneringarna lockar miljontals fans. Genom att veta detta försöker bookmakers noggrant följa alla evenemang och erbjuder olika sätt att satsa på tennis.
I Sverige är tennis en av spelarnas favoritsporter, och webbplatserna som verkar på den svenska marknaden gör inte sina fans besvikna alls, med attraktiva odds och uppdaterad information för spelare att vässa sina gissningar och pröva lyckan med att betta på tennis.

populära speltyper


Inom tennis finns det några mycket intressanta vadslagningsmöjligheter. Självklart måste du förstå sportens begrepp väl för att kunna göra bra ifrån dig när du spelar på tennis, men när du väl gör det kommer tennis att bli en mycket attraktiv sport, speciellt för livebetting!

Betting på tennis på matchvinnaren


Detta är grundinsatsen för alla sporter. Det är inte annorlunda i tennis, och vad du behöver veta är att oddsen inte bara tar hänsyn till rankningspositionen för varje idrottare, utan även prestandan för var och en av dem på den typ av golv som evenemanget spelas på.

Betting på tennis på turneringsvinnare


I varje turnering finns det dussintals spel som du kan satsa på. I slutändan är det bara en idrottare som kommer att vinna, och bookmakers erbjuder vanligtvis denna spelmöjlighet varje turnering, särskilt på de fyra Grand Slams.

Betting på tennis i set


Detta är en typ av tennisspel som kan vara mycket lönsam för spelare.
Låt oss titta på exemplet på en Grand Slam, i herrtävling: varje match består av maximalt 5 set, där spelaren som lyckas vinna 3 set vinner först.
Det finns flera möjliga satsningar, från det totala antalet set i matchen till marschen av set.

Betting på Tennis Live


Om du gillar adrenalinet med livebetting är tennis definitivt en sport att överväga. En tennismatch har inte en tid att ta slut, och till och med episka vändningar i resultatet!
Inom live-tennisspel är break the serve och servicespel ganska populära eftersom de ofta erbjuder attraktiva odds.

bästa turneringar att satsa på tennis


Inom tennis finns det turneringar praktiskt taget året runt, men höjdpunkten på kalendern vid tiden för denna sport går helt klart till de fyra Grand Slams.
De bästa bookmakerna ger en detaljerad uppföljning av dessa turneringar, både manliga och kvinnliga, och i parspel, och erbjuder flera tennisbettingalternativ i dem alla.

Australia Open


Detta är årets första Grand Slam, som vanligtvis börjar i mitten av januari. Den spelas i Melbourne, Australien, på hård mark.
Visste du att mellan 2006 och 2021 bara två gånger var mästaren inte Roger Federer eller Novak Djokovic (Rafael Nadal vann 2009 och Stan Wawrinka vann 2014)? Leta efter säkra hus att satsa på tennis i Australia Open.

Roland Garros


French Open, mer känd som Roland Garros, är den mest kända tennisturneringen på grusbanor. Tävlingen är välkänd för svenskarna då det var där Björn Borg gjorde sitt namn i världstennishistorien och vann flera gånger.
Turneringen som spanska Rafael Nadal vann 13 gånger äger rum mellan maj och juni. Leta efter säkra hus för tennisspel på Australia Open.


Wimbledon


Detta är förmodligen den mest kända tennisturneringen i världen. Spelas på gräs, denna Grand Slam äger rum varje år mellan slutet av juni och början av juli i England.
Det var den enda turneringen, av dessa stora, som inte ägde rum 2020 på grund av pandemin. Novak Djokovic har vunnit de tre senaste upplagorna, inklusive 2021. Leta efter säkra hus att satsa på tennis i Wimbledon.


US Open


Det är årets sista Grand Slam, vanligtvis i slutet av augusti/början av september. På hårda golv, som Australian Open, var den amerikanska turneringen mycket populär 2021 på grund av den överraskande damfinalen mellan Emma Raducanu (England) och Leylah Fernandez (Kanada), som krönte den unga engelska tennisspelaren till mästare. Leta efter säkra hus för tennisspel på US Open.

6 tips för att välja den bästa sportboken att satsa på tennis


Förutom användbar information om insatstyper, och vilka som är de bästa turneringarna att satsa på, måste du välja vilken bookmaker (eller hus) du vill pröva lyckan på.
Det finns en del information du måste granska innan du väljer vilket hus du ska satsa på tennis.
Du kan och bör registrera dig på mer än en webbplats, men det är viktigt att du uppmärksammar dessa 6 tips:

1. Licensierade webbplatser
Detta är verkligen den första punkten att analysera. Vad hjälper det för dig att välja en sida som erbjuder galna kampanjer och långt över genomsnittliga odds, om du senare misslyckas med att ta ut dina vinster?
Leta alltid efter sajter som har marknadserkända driftlicenser, som Malta eller Curacao, för att säkerställa att operatören är pålitlig.

2. Välkomstbonus
Vem gillar inte att känna sig välkommen när de kommer någonstans? Känslan är inte annorlunda om den här platsen ligger på internet, och detta är en av anledningarna till att bookmakers online satsar på generösa välkomstbonusar som lockar nya kunder.
Det är dock viktigt att du läser bonusvillkoren innan du gör anspråk på att säkerställa att erbjudandet är värt det för dig. Vi är inte alla lika, eller hur?

3. Odds och superodds
Oddsen som bookmakers tilldelar evenemang är, förutom säkerheten, en av de mest avgörande faktorerna när man ska välja vilken sida man ska spela på.
Hus som erbjuder bättre odds får snabbt ett gott rykte hos spelarna och får fler kunder, vilket tjänar mer pengar på sajten.
Ett sätt som vissa operatörer använder för att skilja sig från konkurrenterna är att erbjuda Superodds-kampanjer, som består av att öka oddsen för vissa evenemang, vilket gör dem mycket mer attraktiva, även i enkla och lågriskspel.

4. Transaktioner i SEK
Att försöka välja en bookmaker som fungerar med vår valuta är ett sätt för dig att skydda dig själv, eftersom du inte slösar tid – eller pengar – med växelkursen, och du vet alltid när din gissning kommer att löna sig.

5. Tillgängliga marknader
Mångfalden av marknader och sporter som finns hos en bookmaker är utan tvekan en viktig faktor i beslutet att registrera sig. Det är viktigt att ha flera attraktiva sporter, som tennis och fotbollsbetting, så att du alltid har möjlighet att betta.

6. Applikationer och mobilversioner
Mobilitet är en nyckelprincip för hela branschen, och sportspel är inget undantag. Det är därför de bästa bookmakerna investerar i responsiva webbplatser och gratis mobilappar, optimerade för Android och iOS, som är designade för att du ska få den bästa spelupplevelsen.

Slutsats


Tennis är inget komplicerat spel när du väl förstår reglerna. Faktum är att det till och med är en mycket attraktiv sport för dem som gillar känslor, och det bästa är att det generellt sett är en sport som erbjuder mycket intressanta odds i många bettingmodaliteter.
Om du redan behärskar tennis kan du börja vässa dina gissningar om vem som kommer att vinna Grand Slam 2022. Om du fortfarande behöver titta på några evenemang för att känna dig bekväm med att satsa på tennis, var medveten om att det pågår ATP-turneringar och att det finns några hus som svenska spelbolag till och med erbjuder livestreaming!

Vanliga frågor

Är betting på tennis lagligt i Sverige?

I flera år hade hasardspel varit förbjudna på svenskt territorium. Under 2018, under Michel Temers mandatperiod, antogs en lag som tillåter bookmakers att lagligt verka i landet. Lagen håller fortfarande på att färdigställas (ja, tills idag!), men du kan lagligt spela på sajter som är baserade utomlands.

Vilken är den bästa sportboken online?

Det finns flera bookmakers du kan och bör testa. Nyckeln till framgång är alltid att välja en webbplats som har en internationell licens för att garantera dess totala säkerhet.

Vad är odds?

Hos en bookmaker är odds de offerter som erbjuds av operatören baserat på sannolikheten för att en viss händelse inträffar på ett visst sätt. Det betyder att du satsar dina pengar, och de kommer att multipliceras med det udda som erbjuds vid den tidpunkten, om din gissning är korrekt.

Vilken är den bästa bookmakern att satsa på tennis i Sverige?

Det finns flera bookmakers på den svenska marknaden som erbjuder en bra upplevelse för spelarna som älskar tennis. Här på spell-oddset kan vi lyfta fram bet365 tennis.

Kan jag satsa på ett spel som körs?

Den här funktionen kallas Live Betting, och den finns tillgänglig hos praktiskt taget alla bookmakers som är verksamma i Sverige. I den här typen av vadslagning är oddsen väldigt volatila, eftersom de fluktuerar allt eftersom spelet fortskrider.