Estrela
Estrela
Estrela
Estrela
Estrela
4.60 / 5
Välkomstbonus

100% upp till 100 kr

Betalningsmetoder

Visa, Mastercard, Skrill, Neteller, banköverföring, Bankkupong, bankomat, Astropay

Fördelar nackdelar
Check Circular
Ett brett utbud av betalningsmetoder är tillgängliga
Check Circular
Har uttagsfunktion för att ta ut vad
Check Circular
Bra utbud av spel och marknader
Cruz Circular
Begränsad livestreaming
Cruz Circular
Få kontaktmöjligheter
Cruz Circular
Tre dagars ångerfrist

Allt om 888 Sport - sportboken med otroliga kampanjer

888sport är en del av det stora konglomeratet av företag i 888-gruppen, skapat 1997.
Men det var 2008 som operatören gick in i sportspelsbranschen och blev utan tvekan en stor referens på denna konkurrensutsatta och omtvistade marknad.

Ett exempel på varumärkeskonsolidering är att du säkert flera gånger har sett namnet på detta företag stämplat på fotbollsklubbarnas tröjor, eller hur? Tja, hon har redan sponsrat flera lag, främst i Storbritannien.

Dess främsta egenskap för att locka nya spelare är att den erbjuder ett stort antal attraktiva alternativ och bonusar. Redan registrerade kunder förtjänar också särskild uppmärksamhet från företaget.


Satsa i 888 Sport

Det finns flera sportvadslagningsmöjligheter. Även med lite tid på marknaden jämfört med sina huvudkonkurrenter lyckas den visa sig konkurrenskraftig och med intressanta erbjudanden. En intressant punkt som är värd att nämna är att du på operatörens blogg kan få tillgång till olika tips, prognoser och information, vilket utan tvekan kommer att tillföra mycket när du gör dina investeringar och satsningar.

Det finns mer än 30 sporter tillgängliga för spelaren, från den mycket älskade fotbollen till schack, som passerar genom gaeliska sporter.

 

Hur man öppnar ett konto

Att registrera sig är relativt smärtfritt på alla 888-plattformar och tar bara några minuter. Det är en process i 4 steg:

 

 • Först måste du ange din allmänna information, namn, efternamn, e-postadress, födelsedatum, nationalitet och kön.

 • Ange ditt användarnamn och lösenord Se till att lägga till ett helt oförutsägbart;

 • Slutligen måste du ange din fullständiga adress för att öppna ett konto. Du måste också ange ytterligare information i det här registreringssteget, såsom ditt telefonnummer, yrke och vald valuta.

 • Dessutom kommer du förmodligen att behöva tillhandahålla vissa dokument för att klara identitetskontrollen.

 

Bbonusar och kampanjer

Operatörens bonusar är av de mest varierande och vi råder dig att ta en titt på plattformens hemsida och kampanjer för att veta alla erbjudanden. Men oavsett om du funderar på att använda Exchange eller Sportsbook så har det här huset alltid något som kan ge dig extra
pengar på ditt konto. Nedan lämnar vi de viktigaste bonusarna för denna bookmaker

 

Välkomstbonus upp till $30

888Sports välkomsterbjudande består av en $30 gratis insatsbonus + en $10 kasinobonus.
För att göra anspråk på detta måste du registrera dig och sätta in minst $10.
Placera sedan minst $10 på vilken marknad som helst med odds på 1/2 (jämnt) eller högre. När detta har löst sig får du ditt gratisspel inom 24 timmar.


En fråga som kan påverka en del tippare är att detta inte kan lösas in om du har gjort insättningar med Paypal, Much better, Paysafecard, Neteller eller Skrill.

 

Så här hämtar du välkomstbonusen

 

 • Gå online och besök 888sport.com eller ladda ner deras app

 • Klicka på "Gå med nu" och skapa ett nytt konto

 • Logga in och sätt in minst $10

 • Placera $10 på valfri insats med odds på 1/2 eller högre

 • När vadet har avgjorts kommer du att få gratisspel till ett värde av $30 inom 24 timmar

 

Överrullningsförhållanden

 

 • 30 dagar från insättning

 • Insatsen på $10 måste vara den första som placeras på plattformen.

 • Den måste ha ett odds på 1,5 eller högre

 • Glöm inte bonuskoden fb30 vid insättning

 • Insättningar med Neteller och Skrill räknas inte för kampanjen


Den andra välkomstbonusen dubblar ditt första insättningsbelopp till maximalt $40. Men för att spelaren ska ha rätt till denna bonus måste han satsa ett belopp som motsvarar den första insättningen.

 

Livestreaming, Livebets, Cash Out

Live Streaming

Livestreaming med denna operatör är en av de mest populära funktionerna efter att kunder har skapat ett nytt konto och hämtat bonusen. Livestreaming ger live action. Det finns dock en kort fördröjning.

Det finns livespelare som vill hitta ett försprång så 888 Sport livestreams får inte vara sårbara för kunder som lägger spel några sekunder före livebilderna.

De 888 liveströmmarna av sportevenemang ger bilder av hög kvalitet och i vissa fall kommentarer för att beskriva händelserna. Täckningen uppmuntrar till 888 livespel eftersom spelarna gillar att se vad som händer när de lägger ett spel.

 

Live Bets och Cash Out

Efter att ha hämtat 888-bonusen kan nya kunder satsa på livebetting-gränssnittet. De mest populära sporterna för livebetting är fotboll och tennis. 888sport betting online erbjuder ett av de mest omfattande utbudet av bettingsporter i Storbritannien.

In-play betting ger också kunderna möjligheten att ta ut pengar. Detta gör att spelarna som har aktiverat 888-bonusen kan stänga spel innan de går ut. Målet är att garantera en vinst eller begränsa förlusten innan det slutliga utfallet.

Om det inte finns någon livestream av ett evenemang har kunderna tillgång till liveresultatet, vilket uppdaterar det aktuella resultatet när det körs. Spelare informeras om att 888 Sport inte ansvarar för att denna information är korrekt när de placerar spel i livebettingmiljön.

 

Betalningsmetoder

Nu när det gäller betalningsmetoder, erbjuder operatören sina spelare ett stort antal sätt att sätta in eller ta ut i kassan, jämfört med vissa av sina konkurrenter.


Det är värt att notera att vissa av dessa betalningsmetoder endast kan användas för insättningar, medan andra endast är till för uttag. Vissa fungerar för båda.

 

Insättningsmetoder

Nedan finns en lista över sätt du kan sätta in pengar på ditt konto. Minsta insättning kommer att variera beroende på vilken metod som används.

 

 • PayPal

 • Debitera

 • Mastercard

 • Neteller

 • Skrill

 • Apple Pay

 • Paysafecard

 


Uttagsmetoder

Uttag kan ske omedelbart eller ta mellan 3-5 dagar beroende på vilken metod som används. Observera att du inte kan göra uttag via Apple Pay. Nedan är listan över tillgängliga alternativ:

 

 • PayPal

 • Debitera

 • Mastercard

 • Neteller

 • Skrill

 • Paysafecard

 


Säkerhet och säkerhet

Övervakas och licensieras av Gambling Commission, såväl som Gibraltar Gaming Commission.
Utöver detta är de också certifierade av Essa för att se till att de använder rättvis praxis. Dessutom använder de den bästa SSL-krypteringsmjukvaran för att se till att alla dina personliga och ekonomiska detaljer är säkra.

 

Satsa i 888Sport på mobil och app

Mobil

Om du inte kan ladda ner deras app på din mobila enhet kan du komma åt deras plattform via en mobil webbläsare.

Deras sajt är optimerad för olika skärmstorlekar och är nästan identisk i layout med deras app. Vi fann att den enda stora skillnaden är att den laddar långsamt och kan vara lite klumpigare när man försöker trycka på vissa knappar eller länkar.

 

App

Mobilappen är tillgänglig gratis för både iOS och Android och innehåller alla grundläggande funktioner som skrivbordssidan innehåller.

Appen behåller samma användarvänliga, intuitiva navigeringsstil, såväl som dess snygga orange och svarta design. Appen har också samma täckningsdjup för sina olika sportmarknader.

 

Kundsupport

Att ha en sömlös vadslagningsupplevelse är något som alla bettingfans på nätet är ute efter. Men ibland kanske saker och ting inte går som planerat, och ett problem eller två kan uppstå. I dessa situationer är kundtjänstteamet i beredskap.
Om du inte hittar det du letar efter erbjuder 888 Sport kundservice dygnet runt via en avgiftsfri telefonlinje, en livechatttjänst och en e-posthjälplinje. Support erbjuds också på hela åtta olika språk!

Dessutom kan spelarna besöka FAQ-sektionen som innehåller olika besvarade frågor om bonusar och kampanjer, spel, banktjänster och mer.

 

Slutsats

888 är nu förmodligen ett av de största varumärkena i spelvärlden och en av de mest populära vadslagningssajterna inom sportsatsningsgemenskapen online. Det första du direkt kan lägga märke till är välkomsterbjudandet som väntar på kvalificerade nya kunder.

Företaget erbjuder ett stort antal sporter att satsa på, såväl som en mängd pågående kampanjer, lojalitetsbelöningar och ett snyggt välkomsterbjudande. Deras webbplats och app är där uppe bland de bästa på marknaden, samt har ett omfattande kundsupportnätverk.

Dessutom finns det en hel del kampanjer för befintliga kunder att välja på när de väl har fått välkomstbonusen.

Om vi ​​skulle ha några klagomål skulle det vara att de har ett begränsat antal alternativ för livestreaming, medan deras kampanjer är ganska fotbollscentrerade. Vi skulle också vilja se några förbättringar av den övergripande webbplatsdesignen.

Om du föredrar att satsa på din mobil kan du ladda ner appen (iOS eller Android). Den erbjuder samma funktioner och vadslagningsmarknader och ett mycket responsivt gränssnitt som desktopversionen.
För framtida förbättringar skulle vi vilja se en livechattfunktion inkluderad. Det finns dock andra sätt att nå ut till kundsupportrepresentanten.
Sammantaget är 888sport ett måste att besöka för alla onlinebettingentusiaster som letar efter förstklassiga sportbetting-action.

 

Vanliga frågor

Är 888 Sport pålitlig?

Ja, du kan lita på det. Deras in-play bettingalternativ är fantastiska, särskilt för de som satsar på stora europeiska och nordamerikanska sporter.

Hur tar jag ut pengar från 888 Sport?

I banksektionen finns en "begär ett uttag"-knapp. Där väljer du önskad bankmetod. Du måste skicka några dokument för ID-verifiering och om ett par dagar har du dina pengar på ditt konto.

Är 888 Sport en bra sportbok?

Ja, 888sports är välkänt och anses vara en bra sportbok. Däremot kan det finnas bättre alternativ om du vill satsa på amerikansk sport.

Är 888 säker?

Ja, det är en säker sportbok med pålitlig kundservice ifall någon spelare har problem.